search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Μαρκουλάκης για καταγγελίες: Είναι δύσκολο να κατηγορήσεις ή να υπερασπιστείς κάποιον απόλυτα

18.02.2021 18:42
markoulakis_nd_main

 

Για τις καταγγελίες  περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη στον χώρο του θεάτρου τοποθετήθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

O γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι «κάθε άνθρωπος θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε στο «Κ» της «Καθημερινής» ότι αν γινόταν μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού θα είχε το θάρρος να το καταγγείλει.

«Αυτά τα πράγματα, οι σεξουαλικές δηλαδή κακοποιήσεις, γίνονται κυρίως εν κρυπτώ, οπότε είναι δύσκολο να κατηγορήσεις ή να υπερασπιστείς κάποιον με απόλυτο τρόπο» είπε, περιγράφοντας πως κάποτε μια συνάδελφός του, ηθοποιός, του μετέφερε μια ιστορία άσχημης συμπεριφοράς από σκηνοθέτη.

«Όταν μπήκα στη μέση, το ίδιο το άτομο μου είπε να μην ανακατευτώ. Όπως και για τους καταγγέλλοντες υπήρχε δυσκολία να μιλήσουν για διάφορους λόγους, έτσι δεν είναι απλό και για τους τρίτους», πρόσθεσε.

Η πραγματική δικαίωση είναι η αλλαγή που επέρχεται

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η πραγματική δικαίωση των ανθρώπων που υπέφεραν και υποφέρουν είναι η αλλαγή που επέρχεται. Για εμένα προσωπικά μαθαίνω πως ακούγονται διάφορα ψέματα, όπως το ότι έκλεισα τα κοινωνικά μου δίκτυα όταν ξέσπασε αυτή η ιστορία, ενώ τα έχω κλείσει από τις 12 Ιανουαρίου. Επειδή αυτό το θέμα είναι σπουδαίο, είναι καλό να προσέχουμε από πού και πώς ενημερωνόμαστε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:48