search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:43
MENU CLOSE

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

01.05.2012 06:32
Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς - Media

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις στην Αθήνα την Πρωτομαγιά, καθώς οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις με απεργίες ή στάσεις εργασίας

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις στην Αθήνα την Πρωτομαγιά, καθώς οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις με απεργίες ή στάσεις εργασίας

Πιο συγκεκριμένα: Ακινητοποιημένοι για όλη την ημέρα θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.

Ως εκ τούτου, οι συρμοί του Μετρό δεν θα έχουν τέρμα το αεροδρόμιο, αλλά τη Δουκίσης Πλακεντίας.

Τα μπλε λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν δύο στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 07.30 το πρωί της Τρίτης και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Το μετρό κι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 8 το πρωί και μετά, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα οι συρμοί ήταν ακινητοποιημένοι λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Η ΠΝΟ εξήγγειλε 4ωρη στάση εργασίας 8 με 12, τρία πρωτοβάθμια σωματεία ανακοίνωσαν 24ωρη απεργία, κι έτσι, εκτός θεαματικού απροόπτου, τα πλοία θα δέσουν στα λιμάνια.

Τέλος, χωρίς προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι αεροπορικές πτήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:42