search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Μα που έχουν πάει οι άντρες;

01.04.2015 04:49
Υπόθεση Novartis: Τι λένε οι προστατευόμενοι μάρτυρες για Σαμαρά-Στουρνάρα - Media

Της κακομοίρας έγινε πάλι στην Βουλή… Βρήκαν οι πολιτικοί άνδρες και Σωτήρες αυτού του τόπου -μην το ξεχνάμε το τελευταίο- να την «πέσουν» πάλι στην Ζωή Κωνσταντοπούλου!!!

 

Της κακομοίρας έγινε πάλι στην Βουλή… Βρήκαν οι πολιτικοί άνδρες και Σωτήρες αυτού του τόπου -μην το ξεχνάμε το τελευταίο- να την «πέσουν» πάλι στην Ζωή Κωνσταντοπούλου!!!

Ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο τέλειος, ο γοητευτικός… Ο λόγος για τον Σαμαρά, έδωσε πάλι one man show στην Βουλή με μοναδικό στόχο να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, αποπροσανατολίζοντας τους ψηφοφόρους με τα τερτίπια του.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν θέλησε να υπερασπιστεί τον Σταύρο Παπασταύρου, λέγοντας στον Τσίπρα ότι «Μιλήσατε για δικό μου συνεργάτη, επειδή εγώ είμαι της ευθείας, της αντρικής σχολής…» τότε ήταν που προκάλεσε την γενική θυμηδία στο Κοινοβούλιο, ενώ την ίδια  στιγμή η Κωνσταντοπούλου τον κάλεσε να μην υποτιμά τις γυναίκες!!!

Ε τι ήταν να το πει αυτό… όπως καταλάβατε έγινε το σύτριγγλο… Τι «δασκάλα» την είπε, τι ότι, δεν δέχεται υποδείξεις από αυτή… Όλα τα διαπιστευτήρια του από την σχολή αρρενωπότητας πήγα και ήρθαν… Βέβαια θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μας τα δίνει φάτσα φόρα, αυτός ο πολιτικός άνδρας… Τα έδωσε και τότε που έσκιζε τα μνημόνια στα Ζάππεια…

Τελικά αμέσως μετά μάλιστα, αναδιπλώθηκε  θέλοντας να κάνει ακόμη και το μαύρο, άσπρο. Είπε ότι μίλησε για ανδρεία δικαιολογώντας με αυτή τη ντρίπλα την πρότασή του… Όμως, όχι, κύριε Σαμαρά. Μιλήσατε καθαρά για τον ανδρισμό σας, ξεχειλίζοντας μάλιστα με τεστοστερόνη ολόκληρη την αίθουσα!!!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:43