search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Άλλο εθισμός και άλλο θεραπεία με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου…

22.04.2015 04:52
Άλλο εθισμός και άλλο θεραπεία με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου… - Media

Χαμός έχει ξεσπάει με την ρημαδοαπόφαση της Κυβέρνησης Τσίπρα  να προχωρήσει στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για τα ταμειακά διαθέσιμα ..

Χαμός έχει ξεσπάει με την ρημαδοαπόφαση της Κυβέρνησης Τσίπρα  να προχωρήσει στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για τα ταμειακά διαθέσιμα ..

Πέσανε όλοι να τον φάνε… Τι ακριβώς γίνεται όμως εδώ ρε παιδιά; Όταν φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια νομοθετική πράξη την λέμε πραξικόπημα, ενώ όταν φέρνουν περί τις 40 οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και ΝΔ, τότε το λέμε σωτηρία!!!

Θυμίζουμε ότι από το 2012 έως και το τέλος της θητείας της ΝΔ,  η Βουλή έχει μετατραπεί σε φάμπρικα ψήφισης σκληρότατων και σημαντικών οικονομικών μέτρων, που στο μόνο που αποσκοπούσε ήταν η διατήρηση και η συνοχή της κυβέρνησης, ενώ η ίδια η Κυβέρνηση είχε μετατραπεί σε όργανο εξυπηρέτησης των στρατηγικών των εταίρων μας.!!!

Και εννοείται ότι ούτε  τώρα συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με την τελευταία νομοθετική ρύθμιση Μάρδα… Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες  αλλοιώνουν την έννοια της δημοκρατίας

Αλλά έλεος… είναι διαφορετικό πράγμα είναι να καταλύεις το Σύνταγμα, τους μισθούς των συνάνθρωπων σου, το ασφαλιστικό  και άλλο να κάνεις μια προσπάθεια να ξεπεράσεις  για κάποιες ημέρες την ασφυξία που σου επιβάλλουν οι «δανειστές»  ώστε να ξεπεράσεις τον σκόπελο και να είσαι συνεπής στους μισθούς και τις συντάξεις.

Κάθε πράξη θα πρέπει να αποκωδικοποιείται  μέσα στο συγκεκριμένο οικονομικό, κοινωνικό και πολίτικο γίγνεσθαι, αλλά και τον πολιτικό στόχο ο οποίος αυτή την φορά είναι υπέρ των αδυνάτων αυτής της χώρας …

Την ώρα μάλιστα που η Ελλάδα  ξαναμπαίνει στο γήπεδο με το ενεργειακό κλαμπ με τον Greek Stream…Με  μία επένδυση που θα φτάνει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:08