search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:41
MENU CLOSE

Μήπως εκεί στο Χόλιγουντ είναι τελικά φιλάνθρωποι; (Photos)

24.04.2015 08:56
Μήπως εκεί στο Χόλιγουντ είναι τελικά φιλάνθρωποι; (Photos) - Media

Η Σερλίζ Θερόν την ώρα που έβγαινε από μαγαζάκι όπου αγόρασε ένα χυμό, έπεσε πάνω σε ένα ζητιάνο, άνοιξε το πορτοφόλι της και του έδωσε ένα χαρτονόμισμα. 

Η Σερλίζ Θερόν την ώρα που έβγαινε από μαγαζάκι όπου αγόρασε ένα χυμό, έπεσε πάνω σε ένα ζητιάνο, άνοιξε το πορτοφόλι της και του έδωσε ένα χαρτονόμισμα. Ο Μάρκ Γουόλμπεργκ από την άλλη, βγαίνοντας από εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς όπου βρέθηκε για να δειπνήσει τη σύζυγο του, έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων σε έναν ζητιάνο.

Δεν μπορούμε βέβαια, να ξέρουμε αν οι φωτογραφίες είναι στημένες. Μακάρι πάντως, οι αγαθοεργίες να ήταν στην καθημερινή συνήθεια σταρ τέτοιου βεληνεκούς που βγάζουν τόσα χρήματα. Κάποιοι βέβαια, δραστηριοποιούνται σε μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις κάνοντας γερές δωρεές και βοηθώντας με πολλούς τρόπους. Ο σύντροφος της Σαρλίζ Θερόν, για παράδειγμα, ο Σον Πεν, έχει ιδρύσει στην Αιτή ίδρυμα για να βοηθήσει τους ανθρώπους και την περιοχή να συνέλθουν μετά τον καταστροφικό σεισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46