search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:02
MENU CLOSE

Έβαλαν… ρόδες σε ανάπηρη χελώνα για να ξαναπερπατήσει! (Photos & Video)

30.04.2015 06:20
Χελώνα – επιβήτορας έσωσε το είδος της από εξαφάνιση – Έγινε… πατέρας σε 800 χελωνάκια - Media

Έναν πρωτότυπο και συγκινητικό τρόπο να βοηθήσει μια ανάπηρη χελώνα βρήκε μια οικογένεια στην Ουαλία. Χρειάστηκε αγάπη, φαντασία και ένας… μηχανολόγος μηχανικός.

 

Έναν πρωτότυπο και συγκινητικό τρόπο να βοηθήσεί μια ανάπηρη χελώνα βρήκε μια οικογένεια στην Ουαλία. Χρειάστηκε αγάπη, φαντασία και ένας… μηχανολόγος μηχανικός.

Όταν αρουραίοι έφαγαν τα μπροστινά πόδια της “κυρίας T”, όπως ονομάζεται το ηλικίας 90 ετών ερπετό, οι ιδιοκτήτες του φοβήθηκαν για το χειρότερο.

Ωστόσο, τη λύση έδωσε ο μηχανικός – μηχανολόγος της οικογένειας Ryder που έχει υιοθετήσει το ερπετό τα τελευταία 30 χρόνια.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο προσάρμοσε στο καβούκι της χελώνας… ρόδες από ένα αεροπλάνο – μινιατούρα, το οποίο της έδωσε τη δυνατότητα να κινείται κανονικά και μάλιστα δύο φορές πιο γρήγορα!

Η κυρία T είναι ακόμη μικρή σε ηλικία για χελώνα. Μπορεί να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμη και το μόνο που χρειάζεται είναι μια αλλαγή στα… λάστιχα κάθε τόσο!

Οι επιθέσεις σε χελώνες από τρωκτικά δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Η γηραιότερη χελώνα της Βρετανίας, ο Thomas, πέθανε το 2013 μετά από δάγκωμα αρουραίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01