22/02/2020 12:48:26

Το ΠΟΤΑΜΙ τρολλάρει … Καμμένο για τα λείψανα

Το ΠΟΤΑΜΙ τρολλάρει … Καμμένο για τα λείψανα   - Media

 

 Με τη φράση ««Βοήθειά μας» ξεκινά την ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του Ποταμιού, με αφορμή τη μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας", αλλά και την υποδοχή με τιμές Αρχηγού Κράτους στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και συνεχίζει: «Το Ποτάμι χαιρετίζει την κυβερνητική απόφαση να γίνει με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας. Επίσης θεωρεί τομή για την υγεία την περιφορά και έκθεση των λειψάνων για προσκύνημα σε κρατικά νοσοκομεία. Μπορεί οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες να μην είχαν συμπεριληφθεί (από λάθος;) στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, εναρμονίζονται όμως απόλυτα με τις πανθομολογούμενα εύστοχες προτεραιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. 

Σημείωση: Θεωρούμε βέβαια δεδομένο ότι η νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας θα τύχει της μεγαλύτερης δυνατής προβολής από το κανάλι της Βουλής, εν ανάγκη να διακοπεί για λίγο η μετάδοση της στρατιωτικής παρέλασης  από την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας».

Στο τέλος της ανακοίνωσης υπογράφει ως «Τομέας Τελετών και Παρελάσεων».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.