search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10
MENU CLOSE

Λαπαβίτσας: Διαλέγουμε υποταγή ή ρήξη

12.06.2015 09:37
Λαπαβίτσας: Διαλέγουμε υποταγή ή ρήξη - Media

Την άποψη ότι θα πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ υποταγής και ρήξης επανέλαβε ο Κώστας Λαπαβίτσας, αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης. 

 

Την άποψη ότι θα πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ υποταγής και ρήξης επανέλαβε ο Κώστας Λαπαβίτσας, αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι δανειστές με έναν τρόπο, εκτιμώ εγώ, θέλουν να μας επιβάλλουν να γυρίσουμε σε ένα καθεστώς παρόμοιο με των Μνημονίων. Θα πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ υποταγής και ρήξης» ανέφερε ο Κώστας Λαπαβίτσας, προσθέτοντας ότι η ρήξη «δεν έχει φύγει ποτέ από το τραπέζι. Πολλοί υπουργοί έχουν μιλήσει γι’ αυτό το πράγμα» .
Όπως είπε, «στη βάση αυτή δεν μπορεί να συνεχίσει η διαπραγμάτευση για πολύ μεγάλο διάστημα. Πρέπει να επέλθει κάποια λύση, κάποια ισορροπία, διότι τα λεφτά του Ιουλίου και του Αύγουστου και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες. Αυτό πρέπει να κριθεί με τρόπο σοβαρό και αποτελεσματικό. Οι δανειστές μας, αυτήν την στιγμή, μας εκβιάζουν ωμά. Περί αυτού πρόκειται. Ζητούν από την κυβέρνηση όρους, από ό,τι φαίνεται, οι οποίοι είναι πάρα πολύ σκληροί. Πρέπει να το ζυγίσει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός».

Σε ότι αφορά στην ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή ο κ. Λαπαβίτσας είπε ότι ως βουλευτής του κοινοβουλίου, όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, θα τη μελετήσει και θα δει «πώς συνάδει με αυτά που είπαμε στον ελληνικό λαό και πώς είναι συμβατή με το πρόγραμμά μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10