search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:02
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 14-09-2015

14.09.2015 05:38
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 15-09-2015 - Media

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2015.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Κύμα αποκαλύψεων με κινήσεις λογαριασμών»

Η εφημερίδα γράφει ότι: τη λύση του «γόρδιου δεσμού», η οποία κρύβεται πίσω από ένα δαιδαλώδες πλέγμα υπεράκτιων εταιριών και τραπεζικών λογαριασμών, που ενδεχομένως να οδηγήσει και σε… πολιτικά – πρώτης γραμμής- πρόσωπα, ψάχνει –πλέον- η Δικαιοσύνη, μετά την κατάθεση –φωτιά του «mister λίστα Λαγκάρντ» Ερβέ Φαλτσιανί σε τέσσερις Ελληνες εισαγγελείς στο Παρίσι!»

 

ΕΘΝΟΣ: «Θέλω εντολή για πολιτική σταθερότητα»

Η εφημερίδα σημειώνει: «την εντολή του ελληνικού λαού για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, η οποία θα διασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα που χρειάζεται η χώρα για να πάρει μπροστά η οικονομία, ζητά μέσα από τη συνέντευξή του στο «Εθνος» ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης».

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σύνταξη πριν από τα 67 για χιλιάδες ασφαλισμένους»

Η εφημερίδα γράφει ότι: « «πόρτα εξόδου» για ασφαλισμένους που συμπληρώνουν το 56ο έως το 66ο έτος της ηλικίας τους υπό την προϋπόθεση ότι είχαν ένσημα πριν από το 1992 και συμπλήρωσαν τα συντάξιμα έτη το 2012».

 

ΕΣΤΙΑ: «Έκθετες οι κυβερνήσεις για την φοροδιαφυγή»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η ελληνική κοινωνία θα βρεθεί μετά τις εκλογές αντιμέτωπη με μια φοροκαταιγίδα. Μόνον οι αναδρομικές φοροεπιβαρύνσεις που ψηφίσθηκαν στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου ξεπερνούν τα 3,5 δισ. ευρώ, ενώ αθροιστικά τα φορολογικά βάρη που θα κληθούν να σηκώσουν οι πολίτες μετά τις 20 Σεπτεμβρίου αγγίζουν τα 12 δισ. ευρώ».

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Μπροστά δάκρυα πίσω φράχτες»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ανέκρουσε πρύμναν η Μέρκελ στο προσφυγικό: διέκοψε τα σιδηροδρομικά δρομολόγια με την Αυστρία και επανέφερε τους μεθοριακούς ελέγχους. Ταυτόχρονα ζήτησε από την Ελλάδα να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης και να εντατικοποιήσει τον διάλογο με την Τουρκία για να σταματήσουν οι προσφυγικές ροές! Την ίδια στιγμή, το Αιγαίο γίνεται ομαδικός υγρός τάφος»

 

ΤΑ ΝΕΑ: «Ισορροπία τρόμου»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «με τα δύο μεγαλύτερα κόμματα περίπου ισοδύναμα στις δημοσκοπήσεις – αλλά τους Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη να εμφανίζονται βέβαιοι για την πρωτιά – άρχισε η τελευταία προεκλογική εβδομάδα. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν απόψε ραντεβού για τηλεοπτική μονομαχία, που εκτιμάται ότι θα κρίνει τη στάση πολλών αναποφάσιστων».

 

KONTRA NEWS: «Στοιχεία φωτιά έφεραν από το Παρίσι οι 4 εισαγγελείς»

Η εφημερίδα γράφει ότι «πανικόβλητο το σύστημα της διαπλοκής των μιζαδόρων, των εθνικών εργολάβων, των αεριτζήδων και κυρίως των πολιτικών από τις νέες αποκαλύψεις –φωτιά του γνωστό Γαλλοϊταλού ανώτατου τραπεζικού στελέχους που έκλεψε τη λίστα Λαγκάρντ και την έδωσε στη δημοσιότητα Ερβέ Φαλτσιανί, στους τέσσερις Έλληνες εισαγγελείς».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:02