search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:42
MENU CLOSE

Ετεροθαλή αδέλφια που διατηρούσαν σεξουαλικές σχέσεις, σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν τους γονείς τους

01.10.2015 11:56
Ετεροθαλή αδέλφια που διατηρούσαν σεξουαλικές σχέσεις, σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν τους γονείς τους  - Media

Τους δολοφόνησαν και τους τεμάχισαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Οι γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τα μικρότερα αδέρφια τους .

 

 

 

Τους δολοφόνησαν στον ύπνο τους και τους τεμάχισαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Οι γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τα μικρότερα αδέρφια τους .

Η πόλη Πίλαρ λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Αργεντινής ζει έναν φρικτό εφιάλτη. Δυο ετεροθαλή αδέλφια που ήταν και εραστές σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν τους γονείς τους, οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δίδυμα 11χρονα μικρότερα αδέρφια τους.

Ο 25χρονος Leandro Acosta και η 22χρονη Karen Klein, είχαν σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα. Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πατέρα της 22χρονης και την μητέρα του 25χρονου, όταν τα μικρά δίδυμα έλειπαν στο σχολείο.

Ο Leandro περίμενε να απομακρυνθούν και μπήκε στην κρεβατοκάμαρα του πατριού του. Τον πλησίασε όπως κοιμόταν, και ακούμπησε την κάνη ενός πιστολιού στο κεφάλι του. Η παγωμένη κάνη ξύπνησε τον άνδρα που είδε τον θετό του γιο. Ο Leandro, τράβηξε τη σκανδάλη.

Ο πυροβολισμός έκανε την μητέρα του να πεταχτεί από την κουζίνα και να σπεύσει στο δωμάτιο του συζύγου της. Ο γιος της άδειασε το όπλο ενώ εκείνη βρισκόταν στην πόρτα.

Τα δυο αδέλφια- εραστές έσυραν τα πτώματα στο μπάνιο, όπου με περίσσια ψυχραιμία τα τεμάχισαν σε μικρά κομματάκια και στη συνέχεια τα έκαψαν στο πίσω μέρος της αυλής. Οι γείτονες μύρισαν την τσίκνα αλλά νόμιζαν ότι η οικογένεια κάτι ψήνει. Ο Leandro κράτησε ένα κομμάτι από τη σάρκα του πατριού του και την έφαγε.

Καθώς έκαιγαν τους τεμαχισμένους γονείς, μια θεία επισκέφτηκε το σπίτι απροειδοποίητα. Η Karen άνοιξε την πόρτα αλλά με διάφορες προφάσεις δεν της επέτρεψε να μπει μέσα. Η θεία υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την αστυνομία.

Εκεί οι δυο εραστές ομολόγησαν τις πράξεις τους, είπαν ότι δεν το έχουν μετανιώσει καθόλου και υποστήριξαν ότι και οι ίδιοι όταν ήταν μικροί είχαν κακοποιηθεί από τους δυο γονείς, όπως και τα 11χρονα δίδυμα αδερφάκια τους.

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:41