search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:29
MENU CLOSE

Το σπαρακτικό κλάμα του πατέρα, όταν κλαίει ο γιος του, που απλά του παίρνουν αίμα στο νοσοκομείο (Video)

14.10.2015 16:48
Έδειρε άσχημα την κόρη του στη μέση του δρόμου, επειδή συμμετείχε σε πορεία διαμαρτυρίας (Video) - Media

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι: Αυτό σημαίνει να είσαι πατέρας. Να κλαις και να πονάς όταν το παιδί σου κλαίει και πονάει.

 

 

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι: Αυτό σημαίνει να είσαι πατέρας. Να κλαις και να πονάς όταν το παιδί σου κλαίει και πονάει. 

Το βίντεο αυτό δεν μας δίνει περισσότερα στοιχεία. Γνωρίζουμε μόνο ότι από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο έχει κάνει θραύση. Ένα αγοράκι πάει στο νοσοκομείο για να κάνει μια απλή εξέταση αίματος.

Κάθεται στην αγκαλιά του πατέρα του, οι 2 νοσοκόμες μιλάνε με χαμόγελο στο παιδί για να το ηρεμήσουν και του περνάνε το λάστιχο στο χεράκι για να το σφίξουν και να εμφανισθούν οι φλεβίτσες του.

Το παιδάκι κάθεται ήρεμο στην αγκαλιά του πατέρα του. Οι νοσοκόμες βγάζουν τη σύριγγα και μόλις την σπρώχνουν στο χεράκι του, το μικρό παιδί αρχίζει να κλαίει σπαρακτικά. Περισσότερο από τον φόβο του, παρά από τον πόνο του.

Όμως και ο πατέρας που μέχρι τότε καθόταν ψύχραιμός, μόλις νιώθει στην αγκαλιά του το παιδί του να τραντάζεται από το κλάμα και ακούει τα αναφιλητά του, δεν αντέχει και βάζει και εκείνος τα κλάματα.  

Δυο άνθρωποι γελάνε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, η γιατρός και η μητέρα που τραβάει το βίντεο με το κινητό της. 

Baba olmak budur işte..

Posted by Haber365 on Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:29