search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:53
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 16-11-2015

16.11.2015 06:08
Πιλοτικά το barcode από το «Άργος» - Media

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

 

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Οι πύλες της Κολάσεως για τον Γ’ Παγκόσμιο»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «και τώρα τι;» «Πρόκειται για το εφιαλτικό ερώτημα που πλανάται τις τελευταίες ώρες πάνω από την Ευρώπη, όπως και το φάντασμα της ισλαμικής τρομοκρατίας μετά τις αιματηρές επιθέσεις στην καρδιά του Παρισιού».

ΕΘΝΟΣ: «Πράκτορες της ΕΥΠ σε ετοιμότητα για συλλήψεις»

Η εφημερίδα σημειώνει: «σε πλήρη επιφυλακή έχουν τεθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ύστερα από το πολύνεκρο, τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ευρω-τρόμος»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «θλίψη, οργή και πανικός στη Γαλλία. Ανθρωποκυνηγητό για τους μακελάρηδες σε Γαλλία και Βέλγιο. Μπαράζ συλλήψεων δεκάδων υπόπτων. Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων και οι μαρτυρίες όσων επέζησαν από τις επιθέσεις».

ΕΣΤΙΑ: «Το ISIS πρέπει να κτυπηθεί»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «μπορεί η Ευρωπαϊκή Ενωσις να διεξαγάγει πόλεμο. Σκοπός των ιδρυτών της, στις αρχές της δεκαετίας του ’50, ήταν να δοθεί ένα οριστικό –ει δυνατόν- τέλος στις αιματηρές πολεμικές συρράξεις που είχαν σημαδέψει την ιστορία της Γηραιάς Ηπείρου».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ελευθερία-δημοκρατία η ασπίδα της Ευρώπης»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σοκ αλλά και ιδιαίτερο προβληματισμό προκάλεσε στο ελληνικό πολιτικό σύστημα η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Τα ζητήματα, άλλωστε, που ανοίγονται είναι πολλά και η διαχείρισή τους κρίσημη».

ΤΑ ΝΕΑ: «Το Παρίσι κι εμείς»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «η ανασφάλεια χτύπησε την πόρτα του Μαξίμου μετά το αποτρόπαιο τρομοκρατικό χτύπημα το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε έκτακτες συσκέψεις στο γραφείο του».

KONTRA NEWS: «Επί ποδός πολέμου Ευρώπη και Αμερική»

Η εφημερίδα γράφει ότι « αυτοί που άνοιξαν την πόρτα του φρενοκομείου στο Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη, το Σουδάν, την Υεμένη και σε πολλές άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής οφείλουν να βρουν τρόπους για να την κλείσουν, το γρηγορότερο δυνατόν».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Σκιά τρόμου στην Ευρώπη»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «το νήμα των ερευνών ξετυλίγεται στο Παρίσι για τον εντοπισμό των ομάδων τρομοκρατών που βρίσκονται πίσω από τα πολλαπλά χτυπήματα της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ στο G20 η προσοχή των ηγετών επικεντρώνεται στο πώς θα απομονώσουν οικονομικά τις τρομοκρατικές οργανώσεις».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:51