18/12/2018 07:52:50
4.12.2015 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Ο φερετζές της Σένγκεν…

Ο φερετζές της Σένγκεν… - Media

 

Τι άλλο θα δει και θα ακούσει τούτη η χώρα… Δεν μας έφθανε το εσωτερικό οικονομικό μας αδιέξοδο. Τώρα θέλουν να μας αποβάλουν λέει και από την Συνθήκη Σένγκεν!!!

Ο κατήφορος της Ελλάδας δεν έχει τέλος. Πόσο ακόμα θα κατεβάζουμε τα βρακιά μας σε ότι είναι αυτό που ονομάζεται Ευρώπη!!!

Στην Ευρώπη που κινείται μόνο προς τα συμφέροντα των ισχυρότερων οικονομικά…

Γιατί μην γελιέστε αν ο Ντράγκι αισθανθεί κανένα συστημικό κίνδυνο των τραπεζών, τότε η ανακεφαλαιοποίηση και τα συναφή πάνε για φούντο!

Καθόλου άλλωστε τυχαίες δεν είναι οι αναφορές περί νέου Grexit στον ορίζοντα!

Και σαν να μην φθάνουν αυτά οι γείτονες χώρες κλείνουν τα σύνορα τους με τη στάση του Βερολίνου απέναντι στη Τουρκία να βγάζει μάτι.

Τα συμφέροντα που παίζονται στην Ανατολική Μεσόγειο για την Φράου Μέρκελ είναι τόσο μεγάλα που εμείς τους μοιάζουμε σαν μια σταγόνα ωκεανού σε ολόκληρο το Αιγαίο!!! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Τουρκία  ότι θέλει το παίρνει…  όπως τα 3 δισ. ευρώ δώρο για να μην στείλει, λέει, άλλους πρόσφυγες στην χώρα μας!!!

Το μόνο που τους ενδιαφέρει σε εμάς είναι να σιγουρέψουν με κάθε τρόπο όσοι εισέρχονται παρανόμως να  μένουν εγκλωβισμένοι στα ελληνικά σύνορα .

Και μετά είμαστε ισότιμα μέλη της Ευρωζώνης…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.