search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:45
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 24-12-2015

24.12.2015 06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 24-12-2015 - Media

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 24 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ο β’ τόμος με τα μαύρα εκατομμύρια»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «φόβος και τρόμος για όσους εμπλέκονται! Αλλάζουν δραματικά τώρα τα δεδομένα. Στα χέρια της δικαιοσύνης στικάκι με 500.000 συναλλαγές προσώπων που περιλαμβάνονται στη «λίστα Λαγκάρντ». Ο Φαλτσιανί παρέδωσε τα «κλειδιά» για τους τροφοδότες των λογαριασμών και την προέλευση των χρημάτων».

ΕΘΝΟΣ: «Εγκλωβίζονται 80.000 ασφαλισμένοι το ‘16»

Η εφημερίδα σημειώνει: «ανατροπές στην ηλικία συνταξιοδότησης για περίπου 80.000 ασφαλισμένους φέρνει το 2016, καθώς τίθενται σε ισχύ τα νέα, αυξημένα όρια για την έξοδο από την αγορά εργασίας. Σε βάθος χρόνου αναμένεται να επηρεαστούν περίπου 350.000 εργαζόμενοι».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Η επιστροφή της Ν.Δ. και το βέρτιγκο του Τσίπρα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «η μαζική συμμετοχή των φίλων της ΝΔ έστειλε μήνυμα για «στροφή» της παράταξης προς το κέντρο και σκληρή αντιπολίτευση. Στο Μέγαρο Μαξίμου ανησυχούν για τις ψηφοφορίες σε ασφαλιστικό, αγροτικό και για τις επόμενες δημοσκοπήσεις».

ΕΣΤΙΑ: «Η διπλή ψυχή της Νέας Δημοκρατίας»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβιώσεως μεταξύ ομοφύλων δεν ήταν μια ακόμη μνημονιακή υποχρέωση. Αποτελούσε μια πάγια θέση της ελευθεριακής Αριστεράς που εκπροσωπεί ο Σύριζα και σχετίζεται με ιδεολογικοπολικούς δογματισμούς

Η ΑΥΓΗ: «Ξετινάζουν τη λίστα Λαγκάρντ»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «την ακτινογραφία της περίφημης λίστας Λαγκάρντ έχουν επιτέλους στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση. Πρόκειται για δεύτερη λίστα, με εκατοντάδες χιλιάδες (περί τις 500.000) διεθνείς κινήσεις των λογαριασμών όλων των εμπλεκομένων στη λίστα Λαγκάρντ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τα κομμάτια του παζλ της τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω ξένων τραπεζών ενώνει η Πολιτεία, αφού η κυβέρνηση παρέλαβε νέο στικάκι από τον Ερβέ Φαλτσιανί με εκατοντάδες χιλιάδες δεδομένα. Στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων τα νέα στοιχεία».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Συνωστισμός για τον νόμο Κατσέλη»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «κύμα προσφυγών δανειοληπτών στα ειρηνοδικεία για να ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες. Οι δανειολήπτες σπεύδουν να προλάβουν τους αυστηρότερους όρους υπαγωγής στον νόμο που τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Κάλεσμα προετοιμασίας για απεργία το Γενάρη»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν οι προηγούμενες. Υλοποιεί κατά γράμμα μία μία τις απαιτήσεις του κεφαλαίου και της στρατηγικής της ΕΕ».

ΤΑ ΝΕΑ: «Οκτώ παίκτες ζητούν ρόλο»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «πόλεμος γενεών και ανίερες συμμαχίες ενόψει δεύτερου γύρου στη ΝΔ. Οκτώ πρωταγωνιστές αναζητούν τη νέα θέση τους στο γαλάζιο μετεκλογικό τοπίο, το οποίο διαμορφώνει περισσότερο μια μάχη γενεών-οδηγώντας και σε «ανίερες» συμμαχίες στη ΝΔ- χωρίς να παραπέμπει στον διαχρονικό πόλεμο των γαλάζιων τζακιών».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Αλλάζουν όλα στο Δημόσιο»

Η εφημερίδα γράφει ότι «μείωση, αλλά και μικρή αύξηση στις αποδοχές. Περικοπή στο εφάπαξ. Το Ταμείο Πρόνοιας περνά στο ΙΚΑ. Τι προβλέπεται για επιδόματα, αξιολόγηση, προαγωγές και ποσόστωση για την εξέλιξη των δημοσίων υπαλλήλων».

KONTRA NEWS: « 500.000 μαύρες καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες»

Η εφημερίδα γράφει ότι «μια τεράστια βάση τραπεζικών δεδομένων, που περιλαμβάνει πεντακόσιες χιλιάδες κινήσεις λογαριασμών μεγαλόσχημων Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες, έχει στα χέρια της η κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να σφίξει τη θηλιά στο λαιμό των φοροφυγάδων, των μιζαδόρων, των αεριτζήδων και των βαρόνων της διαπλοκής, που έβγαζαν στο εξωτερικό τον ιδρώτα του ελληνικού λαού».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: “Γαλάζια συνδιαλλαγή στο παρασκήνιο”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “επιχείρηση ” ενότητα” απο Μειμαράκη στον β’ γύρο. Ποιοι συντάσσονται με τον Κυριάκο. Η στάση του Τζιτζικώστα και τι λένε οι συνεργάτες του”

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: “Ο πυρετός της ΝΔ χτυπά το Μαξίμου”

Η εφημερίδα γράφει ότι “η κυβέρνηση που δεν περίμενε τη μεγάλη συμμετοχή στην εσωκομματική ψηφοφορία, θέλει να γνωρίζει τις προθέσεις του βασικού αντιπάλου, εν όψει των δύσκολων μέτρων που πρόκειται να ληφθούν στην αρχή του 2016”.

ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: “Η Ε.Ε. που αντιστέκεται, η Ε.Ε. που. επιμένει”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “απο την Ελλάδα ώς την Ισπανία αλλάζουν οι κυβερνήσεις αλλά όχι οι πολιτικές που επιβάλλονται απο τη γερμανική Ευρώπη”

VOICE: “Τελειώνει το ασφαλιστικό”

Η εφημερίδα σημειώνει “βουλιάζουν τα Ταμεία απο τα μειωμένα έσοδα λόγω κρίσης και ανεργίας”

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Το κρυφό σχέδιο του Αλ. Τσίπρα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «μήνας-ορόσημο ο Ιανουάριος για τις εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας. Στοίχημα για τον πρωθυπουργό να ψηφιστούν τα δύσκολα μέτρα, χωρίς να διαρραγεί η κυβερνητική συνοχή. Οι μυστικές επαφές για συνεργασίες και εντολές Τσίπρα στους επικεφαλής σε υπουργεία «κλειδιά» ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Οι έντεκα «εντολές»»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «με το βλέμμα στραμμένο στο πρώτο εξάμηνο του 2016, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου τις 11 βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης, ζητώντας από τους υπουργούς να ιεραρχήσουν το έργο τους, διαμηνύοντας ότι «δεν δικαιολογούνται οι καθυστερήσεις»».

ΑΓΟΡΑ: “Νέος εκβιασμός για το χρέος”

Η εφημερίδα σημειώνει “σκληρά μέτρα και στα εργασιακά απαιτεί τώρα η Τρόικα”

ΕΠΕΝΔΥΣΗ: “Βελούδινο διαζύγιο”

Η εφημερίδα γράφει ότι “απρόσμενος σύμμαχος του Αλ. Τσίπρα που εμμένει στη ρητορική της εξόδου του Ταμείου απο το πρόγραμμα διάσωσης. Οι σκοπιμότητες, η αντίδραση του Σόιμπλε και ο γρίφος της ελάφρυνσης του χρέους”.

Η ΑΞΙΑ: “Το μήνυμα της Ν. Υόρκης”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “έτοιμοι για μαζικές αγορές οι ξένοι θεσμικοί επενδυτές”

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: Το νέο σχέδιο Σόιμπλε για το ελληνικό Χρέος”

Η εφημερίδα σημειώνει “το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και ο κ. Σόιμπλε έχουν ηδη καταθέσει τις απόψεις τους για το πώς αντιμετωπίζουν πλέον το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36