search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:29
MENU CLOSE

«Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει, γι΄αυτό δεν ζει»: Αρχιμανδρίτης συνδέει το θάνατό του με την κατάρρευση της Ελλάδας (Video)

02.02.2016 18:38

Υπόνοιες ότι ο θάνατος του πρώην Αρχιεπίσκοπου, Χριστόδουλου, δεν ήταν φυσικός ούτε τυχαίος, άφησε ο αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου

Μιλώντας στο τοπικό σταθμό astra του Βόλου ο κος Οικονόμου, πνευματικό παιδί – σύμφωνα με το romfea.gr – του Χριστόδουλου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο Χριστόδουλος ήταν ένα εμπόδιο σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα».

«Δεν είναι τυχαίο πως το κακό στη χώρα ξεκίνησε την επομένη μετά τον θάνατό του! Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει…γι’ αυτό και δεν ζει», ανέφερε χαρακτηριστικά, εντοπίζοντας στον θάνατο του τέως αρχιεπισκόπου την αιτία όσων ακολούθησαν με την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας και τα απανωτά μνημόνια.

Με πληροφορίες από: romfea.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:29