search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:19
MENU CLOSE

Η Μητρόπολη Γλυφάδας προσεύχεται να… αναβληθεί η επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο! (Photo)

11.04.2016 14:46
Η Μητρόπολη Γλυφάδας προσεύχεται να… αναβληθεί η επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο! (Photo) - Media

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερή Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης στην οποία δημοσιοποιεί ότι προσεύχεται να… αναβληθεί η επίσκεψη…

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερή Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης στην οποία δημοσιοποιεί ότι προσεύχεται να… αναβληθεί η επίσκεψη ανθρωπιστικού και συμβολικού χαρακτήρα του Πάπα, που αποφάσισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να φτάσει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου στη Μυτιλήνη όπου θα τον υποδεχτεί ο πρωθυπουργός. Ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος θα έλθει στη Μυτιλήνη το βράδυ της Παρασκευής και θα τον υποδεχθεί και αυτόν ο πρωθυπουργός μαζί με τον μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

Το Σάββατο ο Πάπας, ο πατριάρχης και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα επισκεφθούν το hot spot της Μόριας και στη συνέχεια την Επάνω Σκάλα. Η επίσκεψη του Πάπα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις 3.00 το μεσημέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:19