search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:28
MENU CLOSE

Η γάτα και η κουκουβάγια

19.05.2011 06:00

Της Βάλιας Μπαζού

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν λίγες μέρες για την ακρίβεια, ρώτησα κάποιον που εμπιστεύομαι ποια είναι η γνώμη του για τη συναίνεση.

Της Βάλιας Μπαζού

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν λίγες μέρες για την ακρίβεια, ρώτησα κάποιον που εμπιστεύομαι ποια είναι η γνώμη του για τη συναίνεση. Τι «διαβάζει» πίσω από τις γραμμές των δηλώσεων, εάν υπάρχει δεύτερη ανάγνωση στο «πλάνο» που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και οι μεν και οι δε.

Η απάντησή του ήταν περιέργως κατηγορηματική… « τη δεδομένη στιγμή» μου είπε «είναι σαν να περιμένεις να γίνουν κολλητά φιλαράκια μια γάτα με ένα πουλί. Γίνεται; Δεν γίνεται!».  Στη συνέχεια, βέβαια, το σκεπτικό του έγινε αμιγώς πολιτικό, με επιχειρήματα, πληροφορίες και εικόνες από το μέλλον. Μόνο που ήταν ήδη αργά γιατί η φύση είχε πάρει τις αποφάσεις της…

Ω, ναι μια γάτα και μια κουκουβάγια μπορούν να κάνουν παρέα, να παίζουν, να χαϊδεύονται, να δίνουν ραντεβού για τσάρκες, χωρίς να ανοίξει μύτη!

Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Του το αφιερώνω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26