search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:34
MENU CLOSE

13χρονος κάρφωσε μαχαίρι στο κρανίο της 12χρονης φίλης του, ενώ έπαιζαν – Το κοριτσάκι έζησε (Photos)

20.05.2016 13:10
13χρονος κάρφωσε μαχαίρι στο κρανίο της 12χρονης φίλης του, ενώ έπαιζαν - Το κοριτσάκι έζησε (Photos) - Media

Όσο απίστευτο και εάν φαίνεται η λάμα είχε καρφωθεί στο κρανίο της μικρής, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν. 

 

Όσο απίστευτο και εάν φαίνεται η λάμα είχε καρφωθεί στο κρανίο της μικρής, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα πάρκο στην πόλη Ντονγκουάν στη νότια Κίνα. Μια ομάδα παιδιών έπαιζε μέσα στο πάρκο. Γέλια, τρέξιμο, κυνηγητό. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Ο 13χρονος κουβαλούσε επάνω του ένα μαχαίρι. Κάποια στιγμή και δίχως κανένα λόγο, εκτόξευσε σαν νίνζα, το μαχαίρι προς το μέρος που έπαιζαν τα άλλα παιδάκια. Η 12χρονη Λιν είχε την πλάτη της γυρισμένη.

Ένιωσε ένα οξύ κάψιμο στο κεφάλι και έπεσε στα γόνατα από τους πόνους. Αίμα άρχισε να βγαίνει και να ρέει προς τους ώμους της. Η λάμα με σφοδρότητα είχε τρυπήσει το κόκαλο του κρανίου και είχε καρφωθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Το μήκος της λάμας που χώθηκε βαθιά στο κεφάλι της 12χρονης ήταν 15,26 εκατοστά!!! Αμέσως περαστικοί που είδαν το περιστατικό έβαλαν το τραυματισμένο κορίτσι σε ένα αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τα έχασαν.

Πίστευαν ότι θα είχε πεθάνει, αλλά η μικρή ζούσε σαν από θαύμα. Της έκαναν αμέσως μαγνητική και διαπίστωσαν πως ναι μεν είχε εισχωρήσει βαθιά, αλλά δεν είχε πειραχτεί ο εγκέφαλος καθόλου. Εξειδικευμένη ομάδα χειρουργών ξεκίνησε τη διαδικασία απομάκρυνσης του μαχαιριού και ύστερα από ώρες κατάφεραν το ακατόρθωτο.

Το μαχαίρι αφαιρέθηκε, η 12χρονη έζησε και η κατάσταση της είναι σταθερή. Η αστυνομία εντόπισε τον 13χρονο και τον συνέλαβε αλλά τον άφησε ελεύθερο λίγη ώρα αργότερα αφού λόγω ηλικίας δεν μπορούσε να του ασκήσει κάποια δίωξη.

Πριν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια οι δυο οικογένειες ήρθαν σε συμβιβασμό με την οικογένεια του 13χρονου δράστη να αναλαμβάνει να καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της 12χρονης, που ξεπερνούσε τα 8.000 γουάν (κοντά στα 900 ευρώ).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:32