search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:54
MENU CLOSE

Απετράπη σχέδιο επίθεσης τζιχαντιστών στο Ντίσελντορφ

02.06.2016 12:47
Απετράπη σχέδιο επίθεσης τζιχαντιστών στο Ντίσελντορφ - Media

Απετράπη σχέδιο επίθεσης του ISIS που είχε στόχο το κέντρο του Ντίσελντορφ και συνελήφθησαν τρεις Σύροι ύποπτοι, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή εισαγγελία.

 

Απετράπη σχέδιο επίθεσης του ISIS που είχε στόχο το κέντρο του Ντίσελντορφ και συνελήφθησαν τρεις Σύροι ύποπτοι, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή εισαγγελία.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που είναι σε εξέλιξη», οι ύποπτοι σκόπευαν να πραγματοποιήσουν επίθεση αυτοκτονίας για την «ξένη τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στην παλιά πόλη του Ντίσελντορφ», τονίζει η εισαγγελία.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Spiegel Online ανέφερε ότι τρεις Σύροι, ύποπτοι για διασυνδέσεις με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, συνελήφθησαν στη Γερμανία ως ύποπτοι για τον σχεδιασμό επίθεσης στη δυτική πόλη Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με το περιοδικό που δεν ανέφερε τις πηγές του, τέσσερις άνδρες θεωρούνταν ύποπτοι για τον σχεδιασμό της επίθεσης, με έναν από τους άνδρες να κρατείται ήδη στη Γαλλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:53