search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Χρυσαυγίτικα «γαλλικά» στη Βουλή: «Άει γα@@@σου ρε», «βούλωσε το γελοίε», «σκάσε ρε βλακάκο»… (Video)

06.06.2016 14:17
Χρυσαυγίτικα «γαλλικά» στη Βουλή: «Άει γα@@@σου ρε», «βούλωσε το γελοίε», «σκάσε ρε βλακάκο»... (Video) - Media

 

Χρυσαυγίτικο «σόου» με βρισιές και βαριές εκφράσεις κατά πάντων κατά την διάρκεια της συζήτησης του αναπτυξιακού νόμου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να βάλουν «μπουρλότο» στη διαδικασία με αφορμή τους φορείς που θα κληθούν στην επόμενη συνεδρίαση των Επιτροπών.

«Πρωταγωνιστές» των λεκτικών τραμπουκισμών προς τους βουλευτές-μέλη της Επιτροπής οι χρυσαυγίτες Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Βαγγέλης Καρακώστας όταν η πρόεδρος της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Χαρά Καφαντάρη προχώρησε στην ανάγνωση των φορέων που θα κληθούν την Τρίτη στην συζήτηση του νομοσχεδίου. Στους φορείς δεν συμπεριλαμβάνονταν, μετά από σχετική ψηφοφορία, οι «προτάσεις» της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή, ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Μικρών Επιχειρήσεων», η «Ένωση Εθνικιστών Δικηγόρων» και οι «Ιατροί του Ελληνισμού».

Όταν έγινε γνωστό ότι οι «προτάσεις» απορρίφθηκαν από την πλειοψηφία οι χρυσαυγίτες βουλευτές ξεκίνησαν τις διαμαρτυρίες, τις φωνές και τις βρισιές. «Τι έγινε εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;» ακούστηκε από τα χρυσαυγίτικα έδρανα. «Η πλειοψηφία έλαβε την απόφαση» απάντησε η πρόεδρος της Επιτροπής Χαρά Καφαντάρη με τους χρυσαυγίτες βουλευτές να απαντούν πως «η πλειοψηφία δεν μπορεί να κάνει ότι γουστάρει», επικαλούμενοι μάλιστα τον κανονισμό!…

Κατόπιν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να τινάξουν τη διαδικασία στον «αέρα», αρχίζοντας να βρίζουν και τους πάντες εντός της αίθουσας. Ανάμεσα στα «γαλλικά» που ακούγονταν από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής και τις άναρθρες κραυγές των βουλευτών του Νίκου Μιχαλολιάκου ξεχώρισαν τα «αει γα@@@σου ρε», «Βούλωσε το γελοίε», «έχετε ξεφτιλιστεί», «σκάσε ρε βλακάκο» – φράσεις που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:32