search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:36
MENU CLOSE

Βολές Αλαβάνου για τις ιδιωτικοποιήσεις

08.06.2016 10:45
Αλαβάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο Δεξιά από την Δεξιά - Media

Την πεποίθηση πως τα όσα πράττει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας και τις ιδιωτικοποιήσεις, δεν γινόντουσαν ούτε επί της χούντας του Παπαδόπουλου και της κυβέρνησης Μεταξά εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος.

 

Την πεποίθηση πως τα όσα πράττει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας και τις ιδιωτικοποιήσεις, δεν γινόντουσαν ούτε επί της χούντας του Παπαδόπουλου και της κυβέρνησης Μεταξά εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος. Παράλληλα, υποστήριξε πως το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως να αποτελεί αδίκημα με ποινικές διαστάσεις.

«Ούτε επί της χούντας του Παπαδόπουλου, της κυβέρνησης Μεταξά και της βαυαροκρατίας δεν εκχωρήθηκε η δημόσια περιουσία σε έναν οργανισμό που ελέγχεται από ξένους»  είπε ο κ. Αλαβάνος και εξήγησε ότι η ενέργεια αυτή είναι αντίθετη στο άρθρο 106 του Συντάγματος. «Το κράτος μπορεί να πουλήσει, αλλά τέτοια διάσταση είναι εντελώς έξω από το πλαίσιο του Συντάγματος και γίνεται για ιδιοτελείς λόγους» πρόσθεσε ο Αλέκος Αλαβάνος.

«Ακόμα και οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά αντισταθήκαν κάπως και δεν φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο» συμπλήρωσε.

Στην παρατήρηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι «πολιτικά παιδιά» του ο κ. Αλαβάνος αντέδρασε λέγοντας ότι «δεν δέχομαι ότι αυτοί είναι πολιτικά παιδιά μου» προσθέτοντας ότι «και ο Θεός έβαλε στους μαθητές του τον Ιούδα».

Κατηγόρησε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα ότι διέψευσε τις προσδοκίες και γελοιοποίησε την Αριστερά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:35