search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:19
MENU CLOSE

Ο Σαρκοζί προτείνει πανεθνική απαγόρευση του μπουρκίνι

26.08.2016 09:40
Στην Αθήνα ο Σαρκοζί - Το δείπνο με τον Νίκο Δένδια  - Media

 

 Και ενώ η συζήτηση αναφορικά με την απαγόρευση ή όχι της χρήσης του μπουρκίνι στις παραλίες της Γαλλίας συνεχίζεται, με το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας να ετοιμάζεται να εκδώσει απόφαση αναφορικά με το θέμα, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί παίρνει θέση για το θέμα.

Ο Νικολα Σαρκοζί, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επόμενες προεδρικές εκλογές στη χώρα, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην κεντρική Γαλλία βρήκε ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τη θέση του και δήλωσε ότι θα ζητήσει την απαγόρευση του μουσουλμανικού μαγιό σε όλη τη χώρα.

«Θα είμαι ο Πρόεδρος που επαναφέρει την εξουσία του κράτους. Θέλω να είμαι ο Πρόεδρος που εγγυάται την ασφάλεια της Γαλλίας και κάθε πολίτη ξεχωριστά» ανέφερε

«Το μπουρκίνι είναι μια πολιτική πράξη, είναι μια πρόκληση, Αρνούμαι το μπουρκίνι στις γαλλικές παραλίες, αρνούμαι το μπουρκίνι στις γαλλικές πισίνες. Στηρίζω ανεπιφύλακτα τους δημάρχους της δεξιάς και της αριστεράς οι οποίοι για να διατηρήσουν την ασφάλεια το απαγόρευσαν. Ζητάω να υπάρξει νόμος που θα το απαγορεύει σε ολόκληρο το γαλλικό έδαφος. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους δημάρχους μόνους τους απέναντι σε μια τέτοια πρόκληση», δήλωσε

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18