search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Ο Σαροκοζί ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία μέσω…Facebook

23.08.2016 07:00
Τον Οκτώβριο η δίκη του Σαρκοζί για διαφθορά - Media

 

Την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στην Γαλλία ανακοίνωσε ο Νικολά Σαρκοζί.Εντύπωση, ωστόσο, έχει προκαλέσει πως ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας έκανε την επίσημη ανακοίνωση της νέας υποψηφιότητάς του μέσα από το Facebook.

Με σύνθημα «όλα για τη Γαλλία» και με άξονες «την αλήθεια, την ταυτότητα, την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, την αρχή και την ελευθερία».

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2017. Η Γαλλία απαιτεί κάποιος να τα δίνει όλα [για εκείνη].Ένιωθα πως είχα τη δύναμη να συνεχίσω να πολεμώ [για τη χώρα] σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την ιστορία μας. Δίστασα, επέστρεψα σε συζητήσεις με κάθε τρόπο. Προσπάθησα  όσο είναι δυνατόν να είμαι ειλικρινής τόσο με του όλους όσο και με την οικογένειά μου και έμενα τον ίδιο» αναφέρει ο Νικολά Σαρκοζί για την απόφασή του να κατέβει εκ νέου στις προεδρικές εκλογές της χώρας του συνεχίζοντας να παρουσιάσει τις βασικές ιδέες του για καθέναν από τους πέντε άξονες της πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει,.

Μάλιστα, αρκετοί πολιτικοί αναλυτές με μια πρώτη ανάγνωση των βασικών αξόνων θεωρούν πως στόχος του Νικολά Σαρκοζί είναι να προσελκύσει αρκετούς από τους ψηφοφόρους της Μαρί Λε Πεν και γι΄ αυτό φαίνεται να χρησιμοποιεί μια πιο ακραία ρητορική σε ορισμένα ζητήματα πολιτικής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:32