23/04/2019 22:00:14

Η Όλγα δεν ήξερε (;) Δεν ρώταγε;

Έπειτα από κάθε ΔΕΘ, γίνεται ένας απολογισμός για την παρουσία του εκάστοτε πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών.

Ο Τσίπρας δεν έκανε το μεγάλο λάθος κατά την ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς. Θέλησε να δώσει ένα στίγμα σταθερότητας και να μεταδώσει ένα κλίμα αισιοδοξίας, χωρίς παροχές και υπερβολές, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να ικανοποιηθούν.

Γι’ αυτά, ειπώθηκαν πολλά.

Εγώ σήμερα, στο μικρό αυτό σημείωμα, θα αναφερθώ σε ένα σημαντικό λάθος που φορτώθηκε στον Τσίπρα, για το οποίο ευθύνεται η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και όποιοι τη συμβούλευσαν.

Απέκλεισε από την υποβολή ερωτήσεων προς τον πρωθυπουργό ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στα οποία είναι αυτά που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση – σκληρή, υπερβολική, άδικη, σκόπιμη, λίγη σημασία έχει –, δημιουργώντας μια απαράδεκτη εικόνα αποκλεισμού που πλήττει τον ίδιο τον Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός έχει την άνεση, την εμπειρία πλέον, και τη γνώση να απαντά σε κάθε ερώτηση. Το περιεχόμενο των απαντήσεων, το ύφος, ο τόνος κρίνονται. Αλλά οι ερωτήσεις πρέπει να γίνονται.

Δεν ήταν ένα λάθος επικοινωνιακό. Ήταν ένα λάθος πολιτικό.

Και καλά, η Όλγα Γεροβασίλη δεν ήξερε (;), δεν ρώταγε;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.