search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Στο φως φωτογραφίες από δημόσιο καυγά Τζολί – Πιτ μπροστά στα παιδιά τους – Εκεί κατέρρευσε ο γάμος; (Photos)

22.09.2016 20:59
Στο φως φωτογραφίες από δημόσιο καυγά Τζολί - Πιτ μπροστά στα παιδιά τους - Εκεί κατέρρευσε ο γάμος; (Photos) - Media

 

Εναν δημόσιο καβγά μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί, την επίσκεψή τους στη Λέγκολαντ κατέγραψαν περαστικοί.

Ο καβγάς είναι από τον περασμένο Οκτώβριο. Οι δύο ηθοποιοί έγιναν αντιληπτοί από επισκέπτες του πάρκου καθώς μιλούσαν σε έντονο ύφος μεταξύ τους, μπροστά στα παιδιά τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, μπορεί να είναι η στιγμή της κατάρρευσης του γάμου Τζολί-Πιτ.

Τις σκηνές κατέγραψαν επισκέπτες του θεματικού πάρκου Λέγκολαντ προ ενός έτους. Ενας από αυτούς είπε στην The Sun: «Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, ούτε ήξερα ότι τσακώνονται, αλλά μιλούσαν πρόσωπο με πρόσωπο και δεν έδειχναν χαρούμενοι. Μόνο όταν είδαμε ξανά τις φωτογραφίες, αργότερα, αντιληφθήκαμε ότι είχαν καβγά. Τους είδαμε ξανά και έδειχναν σκυθρωποί καθώς προχωρούσαν στο πάρκο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02