search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:36
MENU CLOSE

Τραμπ, παράτα τα: Μέχρι και οι Μπους στηρίζουν Κλίντον (Photos)

03.10.2016 16:36
Εξοργιστική η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: «Πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πλάι του» λέει για τα θύματα του Τζάκσον    - Media

 

Όταν η κόρη πρώην προέδρου των ΗΠΑ και εγγονή επίσης πρώην προέδρου των ΗΠΑ και μέλος μιας από τις πλέον εξέχουσες “δυναστείες” του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στηρίζει οικονομικά και διά της παρουσίας της τη Δημοκρατική αντίπαλό σου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τότε σίγουρα κάτι κάνεις πολύ λάθος.

Η Μπάρμπαρα Πιρς Μπους, κόρη του Τζορτζ Γ. Μπους, πρόσφατα βρέθηκε σε εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης της Χίλαρι Κλίντον στο Παρίσι. Η 35χρονη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, όχι μόνο στήριξε την αντίπαλο του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου Ντόναλντ Τραμπ, αλλά φρόντισε η παρουσία της να γίνει γνωστή, μέσω φωτογραφιών της από την εκδήλωση στο Instagram.

 

Τόσο η οικογένεια Μπους όσο και η καμπάνια της Κλίντον δεν θέλησαν να σχολιάσουν το γεγονός, το οποίο αποτελεί άλλο ένα “πάρθιο βέλος” για τον Τραμπ. Υπενθυμίζεται ότι και ο παππούς της Μπάρμπαρα Πιρς, ο Τζορτζ Χ.Γ. Μπους έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει την Κλίντον στις εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τηρούν αποστάσεις από τον Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:35