search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Τι είπε ο Παππάς στους εργαζόμενους των καναλιών – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μαξίμου (Photos)

10.10.2016 09:12
Τι είπε ο Παππάς στους εργαζόμενους των καναλιών - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μαξίμου (Photos) - Media

 

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, είχαν, νωρίτερα, εκπρόσωποι της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ).

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Παππάς είπε στους τεχνικούς ότι τώρα πραγματοποιείται η μετάβαση σε βιώσιμα τηλεοπτικά σχήματα, καθώς η μέχρι τώρα εικόνα ήταν τηλεοπτικά σχήματα με συνεχώς μειούμενες θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα αυξανόμενη υπερχρέωση.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αίτημα το οποίο εξετάζεται από την κυβέρνηση, όπως τους ενημέρωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Επίσης, πρότειναν τριμερή σύσκεψη μεταξύ ιδιοκτητών καναλιών -παλαιών και νέων-, εργαζομένων και κυβέρνησης.

Συγκέντρωση έξω από το Μαξίμου

Την ίδια ώρα έξω από το Μαξίμου είναι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών, που διαμαρτύρονται για το μαύρο στα κανάλια.

Η πορεία των τεχνικών και των δημοσιογράφων έσπασε το μπλόκο που είχε στηθεί στην οδό Ηρώδου Αττικού και έφθασε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ανήρτησαν πανό στα κάγκελα.

Νωρίτερα οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι διαδήλωσαν έξω από τη Βουλή.

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν πως όλοι έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία εντός νομίμου πλαισίου και αποκάλυψαν πως έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία για συνάντηση με Παππά – Γεροβασίλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31