search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:23
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 24 -10-2016

24.10.2016 05:03
Αγωνία για κυκλοφοριακή κατάρρευση: Τουλάχιστον έξι εφημερίδες θα αλλάξουν διευθυντή το φθινόπωρο - Media

 

Αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 24-10-2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Υποταγή σε όλα ή ρήξη»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «παρακλητικός ο Τσίπρας για το θέμα του χρέους στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. «Ξέχασέ το» του είπε η Μέρκελ, σύμφωνα με την «Bild»! Γκρεμίζουν και τα συμφωνηθέντα οι θεσμοί που ήρθαν να πουν «όχι» ».

ΕΘΝΟΣ: «4 τορπίλες για ακατάσχετο-εξωδικαστικό»

Η εφημερίδα σημειώνει: «αρνούνται την προστασία από τους πιστωτές κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης για τη διάσωση της επιχείρησης. Ζητούν αυστηρά κριτήρια για την ένταξη στην εξωδικαστική ρύθμιση χρεών. Απαιτούν «κούρεμα» και βασικών οφειλών προς το Δημόσιο και μπλοκάρουν τον ακατάσχετο λογαριασμό».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Παράθυρα για σύνταξη πριν τα 59»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ποιοι πρέπει να κλειδώσουν τις ηλικίες εξόδου μέσα στο 2016 για να αποφύγουν νέα αύξηση ορίων συνταξιοδότησης. Οδηγός για όσους έχουν από 15 έως 37 χρόνια ασφάλισης. Ποιες ειδικές κατηγορίες κλειδώνουν έξοδο στα 55».

ΕΣΤΙΑ: «Το τριπλό αδιέξοδο του κ. Τσίπρα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στο τέλος της περασμένης ανοίξεως, βοηθούσης και της ανησυχίας των Βρυξελλών και του Βερολίνου για το επικείμενο τότε βρεταννικό δημοψήφισμα, η Κυβέρνησις κατόρθωσε να κλείσει την πρώτη αξιολόγηση του νέου προγράμματος, έστω και αν τα χρήματα που την συνόδευαν «έσπασαν» τελικώς σε δύο υποδόσεις».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το πραγματικό διακύβευμα είναι αν επιτέλους θα αποφασίζει η Βουλή και η εκλεγμένη κυβέρνηση ή τα οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» είπε χθες στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας, μία ημέρα πριν από την ολομέλεια του ΣτΕ που εξετάζει τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά».

ΤΑ ΝΕΑ: «Βόμβα στα θεμέλια του αφορολογήτου»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «θέμα υπάρχει και με το ΔΝΤ. Εφιάλτης για την κυβέρνηση η επιβολή φόρου στα εισοδήματα χωρίς το ετήσιο πλαφόν των 8.600 ευρώ. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ξαναχτυπά βάζοντας πάλι στο τραπέζι ζήτημα νέας μείωσης του ορίου».

KONTRA NEWS: «Δικάζονται αύριο στο κακουργιοδικείο οι 4 απατεώνες που καταλήστεψαν το ALTER»

Η εφημερίδα γράφει ότι «δικάζεται αύριο στο Α’ Τριμελές Κακουργιοδικείο η… «συμμορία» που ΛΗΣΤΕΨΕ και τελικώς ΒΟΥΛΙΑΞΕ το ALTER, αφήνοντας στο δρόμο 700 εργαζόμενους και φεσώνοντας τις τράπεζες με 220 εκατομμύρια ευρώ!».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πολλαπλή εμπλοκή»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «εμπόδια εξακολουθούν να βάζουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θεσμοθετήσει τη δυνατότητα των επιχειρήσεων να εισπράττουν τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:23