search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει… πορνοστάρ!

24.10.2016 15:09
Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει… πορνοστάρ! - Media
 
Μιλάμε ίσως για μια από τις πιο ακραίες αλλαγές επαγγέλματος. Πρώην δημοσιογράφος με καλή καριέρα σε τηλεοπτικά κανάλια εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει… πορνοστάρ!
 
Ο Τζιμ Γουόκερ, που σήμερα είναι 44 ετών, δούλεψε επί χρόνια σε τηλεοπτικούς σταθμούς στις ΗΠΑ, ήταν υποψήφιος δύο φορές για βραβείο ΕΜΜΥ και έχει κάνει συνεντεύξεις με προέδρους των ΗΠΑ και την φετινή υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.
 
Ωστόσο, όπως ομολόγησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Post, η διαρκής πίεση της διεύθυνσης των τηλεοπτικών σταθμών όπου δούλευε για πιο «εντυπωσιακή» θεματολογία και υπερβολές για να αυξηθεί η τηλεθέαση τον έκαναν να θέλει να εγκαταλείψει το επάγγελμα.
 
Ρόλο στη ριζική αλλαγή καριέρας φαίνεται ότι έπαιξε και ο θάνατος του συντρόφου του. Όπως και να έχει, ο Γουόκερ, μετά από σκέψη μερικών ετών, αποφάσισε να στραφεί στο πορνό, τονίζοντας ότι «η ιστορία μου είναι μια ιστορία διαφυγής από ένα “τοξικό” περιβάλλον. Είτε το κάνω επί μακρόν είτε για λίγο, θέλω να πηγαίνω σε μια δουλειά που δεν θέλω να αυτοκτονήσω κάθε μέρα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28