search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:48
MENU CLOSE

Ο Ερντογάν σε ρόλο… προξενήτρας (Photo)

16.11.2016 08:19
Ο Ερντογάν σε ρόλο… προξενήτρας (Photo) - Media

 

Αν και τους τελευταίους μήνες έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επιδεικνύει μια πιο σκληρή πολιτική στάση, τόσο εξαιτίας των δηλώσεών του για τη Συνθήκη της Λωζάννης και τα σύνορα της Τουρκίας, όσο και εξαιτίας των συλλήψεων των δυο ηγετών του φιλοκουρδικού κόμματος HDP πριν από λίγες εβδομάδες, φαίνεται πως ο Ερντογάν έχει και μια άλλη, πιο… χαλαρή πλευρά.

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ, επικαλέστηκε τη βοήθεια του Τούρκου προέδρου για να ζητήσει σε γάμο το μοντέλο Ιμαν Αλ Μπανί από το Μαρόκο. Ο Ερντογάν, δεν χάλασε το χατίρι του Γιλντιρίμ και μέσω FaceTime ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε το χέρι της κοπέλας από τον πατέρα της για λογαριασμό στου Γιλντιριμ.

Τη φωτογραφία από το «προξενιό» του Ερντογάν ανέβασε στο Instagram ο ηθοποιός όπου εμφανίζεται ο ίδιος με την Αλ Μπανί και τον Ερντογάν να συνομιλούν με τον πατέρα της.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:46