search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:50
MENU CLOSE

Η PETA καταδικάζει τα αγαπημένα μπουφάν των σταρ: Βασανίζουν κογιότ για τη γούνα τους!

10.12.2016 13:48
Η PETA καταδικάζει τα αγαπημένα μπουφάν των σταρ: Βασανίζουν κογιότ για τη γούνα τους! - Media

 

Ένα βίντεο με περισσότερα από 25 εκατ. views δείχνει κογιότ να παγιδεύονται σε μεταλλικές παγίδες, να ουρλιάζουν από τον πόνο και λίγο αργότερα να πυροβολούνται εν ψυχρώ. Ο οργανισμός που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, η PETA, υποστηρίζει ότι αυτή η ψυχρή πολιτική δολοφονίας ανυπεράσπιστων ζώων ακολουθείται από τη μάρκα Canada Goose, της οποίας τα μπουφάν και τα παρκά με τις γούνινες κουκούλες είναι best seller παγκοσμίως.

Η Canada Goose βρήκε τεράστια απήχηση στο καταναλωτικό κοινό μετά το εξώφυλλο της Κέιτ Άπτον στο Sports Illustrated το 2013, όπου πόζαρε με το μαγιό της και ένα μπουφάν Canada Goose.

Παρά την τσουχτερή τιμή τους (κοστίζουν γύρω στα 1.000 ευρώ), τα παρκά της εν λόγω εταιρίας φημίζονται για την ποιότητά τους καθώς μπορούν να κρατούν ζεστό τον ιδιοκτήτη τους ακόμα και σε θερμοκρασίες -30ο C.

Πλέον, τα Canada Goose έχουν αναδειχθεί στα αγαπημένα πανωφόρια των σταρ, όπως της Τζένιφερ Λόπεζ και του Ντάνιελ Κρεγκ και οι πωλήσεις τους έχουν τετραπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η PETA κάνει καμπάνια εναντίον της εταιρίας – η οποία ωστόσο υποστηρίζει ότι κανένα ζώο δε βασανίζεται για τη δημιουργία των προϊόντων της – πιστεύοντας ότι αν οι καταναλωτές μάθουν την αλήθεια, θα προτιμήσουν μπουφάν με συνθετική γούνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49