search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:59
MENU CLOSE

Γεννηματά: Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την Αριστερά

18.01.2017 10:57
Γεννηματά: Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την Αριστερά - Media

 

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους η Φώφη Γεννηματά άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση τόσο για τις εξελίξεις στο ΔΟΛ όσο και για τα αγροτικά ζητήματα κατά την διάρκεια της τοποθέτηση της στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή. 

«Δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε λέγοντας πως «αφού δεν καταφέρατε να τον επιβάλετε στο ΕΣΡ τώρα προσπαθείτε να επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ». 

Η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων» αναφέροντας πως η ελευθερία του τύπου πάει περίπατο και πως οι δημοσιογράφοι κρατούνται όμηροι ενώ υποστήριξε πως αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά. «Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά» σχολίασε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.  

Για τα αγροτικά ζητήματα, για τα οποία το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την συζήτηση στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά σημείωσε πως «εμείς δεν περιμένουμε να πάμε να πηδήξουμε πανω στα τρακτέρ και να λαϊκίσουμε όπως κάνατε εσείς». «Συζητάμε» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «για να προλάβουμε τα αδιέξοδα και για τον αγροτικό κόσμο και για τους υπόλοιπους πολίτες» και καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι για την απόγνωση που βιώνει ο πρωτογενής τομέας ευθύνεται το ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03