search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Τσίπρας σε τραπεζίτες: Δώστε ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

28.02.2017 15:04
Τσίπρας σε τραπεζίτες: Δώστε ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Media

 

Να δώσουν ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν κόκκινα δάνεια και να μην προχωρήσουν οι ίδιοι σε ομαδικές απολύσεις, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους τραπεζίτες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνάντησή του με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κατά την σημερινή συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η συνεργασία κυβέρνησης και τραπεζών, με στόχο τη βελτίωση της παροχής ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και τις επιχειρήσεις, η αποτελεσματική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

«Η κρίση ξεκίνησε από την αδυναμία των τραπεζών να παράσχουν ρευστότητα στην οικονομία και θα τελειώσει με την άρση αυτής της αδυναμίας.Κυβέρνηση, τράπεζες και φορείς οφείλουμε να συνεργαστούμε για την ανόρθωση της οικονομίας», έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας, μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33