19/01/2021 10:23:59

Όταν ο Άδωνις υπερασπιζόταν τους «πιστολέρο» της Μανωλάδας (Video)

Όταν ο Άδωνις υπερασπιζόταν τους «πιστολέρο» της Μανωλάδας (Video) - Media

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωνε το 2014 ότι επρόκειτο για ατύχημα όσον αφορά στην επίθεση σε εργαζόμενους στις «ματωμένες φράουλες» της Μανωλάδας από επιστάτες, τον Απρίλιο του 2013.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ, είχε πάρει το μέρος των επιστατών της Μανωλάδας, σχολιάζοντας την υπόθεση σε τηλεοπτική. Τότε, ο Άδωνις έλεγε με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου, τον Ιούλιο του 2014 ότι «οι επιστάτες ήταν σε άμυνα καθώς οι μετανάστες έτρεχαν κατά πάνω τους με τα ρόπαλα. Οι επιστάτες πυροβόλησαν στον αέρα και τα σκάγια όπως έπεφταν, χτύπησαν μερικούς μετανάστες»,

Σημειώνεται ότι η δικαστική απόφαση έκρινε αθώους όλων των κατηγοριών τον επιχειρηματία που κατηγορείτο για την υπόθεση της επίθεσης εναντίον των μεταναστών, καθώς και τον ένα επιστάτη της επιχείρησης. Επίσης, οι άλλοι δύο επιστάτες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από έφεση.

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο επιστάτες, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών ο ένας, για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών ο δεύτερος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.