search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:58
MENU CLOSE

Εξαφανίστηκε ο γιος μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης – Φόβοι για απαγωγή (Photos)

30.03.2017 17:21
Εξαφανίστηκε ο γιος μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης - Φόβοι για απαγωγή (Photos) - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι στην ΕΛ.ΑΣ, οι άνδρες της οποίας όπως όλα δείχνουν βρίσκονται αντιμέτωποι με υπόθεση απαγωγής, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως στα χέρια κακοποιών έχει πέσει ο γιος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης, ηλικίας 50 χρόνων,  που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι, οπότε και χάνονται τα ίχνη του επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, πολύ κοντά στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον 50χρονο άνδρα είχαν στήσει ενέδρα άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Αφού του έκλεισαν τον δρόμο εμβολίζοντάς τον, στη συνέχεια τον απομάκρυναν διά της βίας από το όχημά του. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίζονται.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την υπόθεση της απαγωγής ο διπλός εμπρησμός αυτοκινήτων σε απόμερο δρόμο έξω από το ΠΑΓΝΗ, όπου δύο οχήματα, ένα BMW και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες τυλίχθηκαν στις φλόγες.

 

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:57