search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:03
MENU CLOSE

Πανικός με τη Νίκι Μινάζ: Γύρισε βιντεοκλίπ στην γέφυρα του Ουεστμίνστερ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα (photos)

20.04.2017 09:23
Πανικός με τη Νίκι Μινάζ: Γύρισε βιντεοκλίπ στην γέφυρα του Ουεστμίνστερ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα (photos) - Media Gallery 2

Αναστάτωση επικρατεί στον κόσμο του διαδικτύου, μετά την απόφαση της ράπερ Νίκι Μινάζ να γυρίσει μέρος του βίντεο κλιπ της στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ στη Βρετανία, στο σημείο δηλαδή που είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση τον Μάρτιο.

Η ράπερ είχε εκφράσει και στο παρελθόν αυτήν της την επιθυμία, κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα το κάνει τελικά. Φορώντας μια δημιουργία με άκρως αποκαλυπτικό ντεκολτέ και αλυσίδες στα μαλλιά, η Νίκι Μινάζ περπάτησε στη γέφυρα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η επιλογή της, ωστόσο, να συμπεριλάβει στο βιντεοκλίπ της το σημείο όπου έξι άτομα ξεψύχησαν, βρήκαν αντίθετους πολλούς θαυμαστές της οι οποίοι, μάλιστα, εξέφρασαν την έντονη αντίρρησή τους, μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

Η ίδια πάντως δε δίστασε να ποζάρει προκλητικά στον φακό και να βγάλει φωτογραφίες στο σημείο, κρατώντας ένα σημαιάκι της Βρετανίας. Οι φαν της ελπίζουν ότι -έστω και την τελευταία στιγμή- η αγαπημένη τους ράπερ θα αναθεωρήσει, αφαιρώντας το συγκεκριμένο κομμάτι από το βιντεοκλίπ της…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01