search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:19
MENU CLOSE

Μακρόν σε Τσίπρα: Στηρίζω την ελληνική κυβέρνηση

24.04.2017 12:18
Μακρόν σε Τσίπρα: Στηρίζω την ελληνική κυβέρνηση - Media

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νικητή του 1ου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών, Εμανουέλ Μακρόν είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Μακρόν για το αποτέλεσμα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη μάχη του 2ου γύρου απέναντι στην άκρα δεξιά, και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι με την εκλογή του θα υπάρξει συνέχεια στις στενές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τηλεφωνική επικοινωνία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, ενώ ο Εμμανουέλ Μακρόν εξέφρασε τη στήριξή τους στην ελληνική κυβέρνηση. Ειδικότερα στη συνομιλία που είχε με τον έλληνα πρωθυπουργό ανέφερε: “Στήριξα από την αρχή ως υπουργός του Φ. Ολάντ τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και υποστήριξα την ανάγκη να αλλάξει η στάση απέναντι στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι αν εκλεγώ θα δουλέψουμε στενά μαζί να κάνουμε την Ευρώπη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της γενιάς της”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε δημόσια τάσσεται υπέρ του Μακρόν στο β’ γύρο κόντρα στην Μαρίν Λεπέν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15