search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:25
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Άντεξε» το YFSF απέναντι στο Survivor;

08.05.2017 08:03
Τηλεθέαση: «Άντεξε» το YFSF απέναντι στο Survivor; - Media

 

 

Για μια ακόμα εβδομάδα το Survivor συνάντησε στον δρόμο του το Your Face Sounds Familiar, αυτή τη φορά στη Eurovision εκδοχή του. Μια σειρά από «γνωστά» μας πρόσωπα πέρασαν από τη σκηνή του show μεταμφιέσεων, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγιος Δομίνικος έπιανε φωτιά από τους καβγάδες. Ποιο ήταν το σκορ της τηλεοπτικής αναμέτρησης;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Survivor απογειώθηκε αυτή την Κυριακή στο 46,4% στο γενικό και στο 57,9% στους τηλεθεατές ηλικίας 15-44. Το δημοφιλές reality εκτόξευσε την τηλεθέαση του ΣΚΑΪ έως το 71,7%!

Το Your Face Sounds Familiar έδωσε άνιση μάχη μέσα στις συνθήκες τυφώνα που έχει δημιουργήσει το Survivor. Το show μεταμφιέσεων συγκέντρωσε το 17,3% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 13,8% στο δυναμικό κοινό. Η υψηλότερη επίδοση σε σε τέταρτο έφτασε στο 26%.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:25