25/02/2020 00:52:05

Στα δικαστήρια η Μιμή Ντενίση! Γιατί την «τρέχουν» στην Ευελπίδων

Στα δικαστήρια η Μιμή Ντενίση! Γιατί την «τρέχουν» στην Ευελπίδων - Media

 

Σε σημείο συνάντησης των απανταχού Ελλήνων celebrities έχει μετατραπεί το κτίριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων στο οποίο εκδικάζονται υποθέσεις διαφορών από μισθώματα.

Αυτή τη φορά την τιμητική της είχε η Μιμή Ντενίση, εις βάρος της οποίας έχει γίνει αγωγή για απλήρωτα ενοίκια του κτιρίου της θεατρικής σχολής που διατηρούσε μέχρι πέρυσι στην οδό Μαυρομματαίων!

Η δημοφιλής ηθοποιός διατηρούσε στο κτίριο της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας τη σχολή «Κεντρική σκηνή» από το 2004, όταν αποφάσισε πέρυσι το καλοκαίρι να αλλάξει κτίριο και να συνεργαστεί με πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Η εκμισθώτρια εταιρία κατηγορεί την κ. Ντενίση για οφειλή ενοικίων ύψους 7.700 ευρώ, ενώ κατάφερε να εκδώσει και διαταγή πληρωμής εις βάρος της ηθοποιού. Κάπως έτσι η εθνική μας «Μπουμπουλίνα» έκανε μέσω του δικηγόρου της αίτηση αναστολής στη διαταγή πληρωμής, με τις δύο πλευρές να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη δικαστική αίθουσα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.