search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:43
MENU CLOSE

Νεαρός πολιτικός εξομολογείται: Με μεγάλωσε μόνη της, η ανύπαντρη μητέρα μου (photo)

10.06.2017 13:52
Ο Μακρόν ζητά να κηρυχθεί η γαλλική μπαγκέτα πολιτιστικός θησαυρός της Unesco! - Media

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, o αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Kωνσταντίνος Κυρανάκης αποκαλύπτει τον αγώνα που έδωσε η μητέρα του για να τον μεγαλώσει μόνη της αφού δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον πατέρα του.

– Έχω ακούσει ότι η μητέρα σου σε μεγάλωσε μόνη της. Ισχύει;

«Ναι ισχύει. Η μητέρα μου ήταν πάντα μια πολύ δυναμική γυναίκα, δούλευε από μικρή. Υπήρξε πρωταθλήτρια στην κολύμβηση και ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που κατάφεραν να εργαστούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ζούσε μεταξύ Αθηνών Βόλου, Βρυξελλών και Λουξεμβούργου. Κάποια στιγμή το 1986 γνώρισε τον πατέρα μου στη Σκιάθο. Δεν κατέληξαν μαζί και η μητέρα μου πήρε την γενναία απόφαση να με κρατήσει και να με μεγαλώσει μόνη της! Θαυμάζω πολύ την υπομονή της σε δύσκολα χρόνια να πάρει την απόφαση να με μεγαλώσει μόνη της. Της χρωστάω πάρα πολλά.Και ήταν πολύ συνειδητή αυτή η απόφαση. Ήταν 36 ετών τότε. Δεν επρόκειτο δηλαδή για έναν εφηβικό έρωτα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10