search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:23
MENU CLOSE

Βρέθηκε νεκρός ο σκηνοθέτης Νίκος Σιαφκάλης (Video)

20.06.2017 06:14
Βρέθηκε νεκρός ο σκηνοθέτης Νίκος Σιαφκάλης (Video) - Media

 

Νεκρός εντοπίστηκε περί τις 7:00 ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ηλικίας 83 ετών Νίκος Σιαφκάλης ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης, όπου είχε μεταβεί για ψάρεμα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σημείο που βρέθηκε ο άτυχος δύτης είναι στην περιοχή Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, σχετικά μακριά από το σημείο που είχε εξαφανιστεί. 

Συγκεκριμένα, τουρίστας ο οποίος περπατούσε στην περιοχή εντόπισε το πτώμα του άτυχου άντρα και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία απέκλεισε το σημείο, ενώ στο μέρος κλήθηκε ο γιος του 83χρονου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του.

Σημειώνεται ότι στις εντατικές έρευνες συνέδραμαν το ελικόπτερο της Αστυνομίας “Aκρίτας”, ομάδα δυτών της Λιμενικής Αστυνομίας, εθελοντές δύτες και μέλη του  αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ωστόσο τελικό πόρισμα θα εκδοθεί αύριο, όταν και θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή. 

Πηγή: Sigmalive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:23