search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:27
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Ο δήθεν αντιμνημονιακός αγώνας ήταν ο μεγαλύτερος εμπαιγμός της ελληνικής κοινωνίας

30.07.2017 12:06
Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε απέραντη αμερικανική βάση - Media

   

«Αυτός ο δήθεν αντιμνημονιακός αγώνας ήταν ο μεγαλύτερος εμπαιγμός της ελληνικής κοινωνίας για να αναρριχηθούν στην εξουσία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Όχι μόνο δεν έσκισαν τα μνημόνια, όπως έλεγαν, αλλά μας φόρτωσαν κι άλλα», τονίζει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου.

Για την υπόθεση Noor I, ο κ. Κουτσούμπας υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός στηρίζει τον Π. Καμμένο, διότι «αυτή την περίοδο γίνεται μεγάλη διαμάχη επιχειρηματικών συμφερόντων και στον τομέα των μίντια», ενώ σημειώνει ότι «δεν μπορεί μια κυβέρνηση που υποτίθεται πως είναι ο “τηρητής του νόμου και της τάξης” να παίζει με το μέρος ενός επιχειρηματία εις βάρος ενός άλλου. Σημαίνει πως κάτι θέλει να πάρει, κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση».

Τέλος εξηγεί ότι το ΚΚΕ είναι αντίθετο στα σύμφωνα συμβίωσης διότι «ανοίγει τον δρόμο για υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια» κάτι για το οποίο «υπάρχει διαμάχη ακόμα και στην επιστημονική κοινότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30