search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Όρθιος ο Πανιώνιος στα Γιάννενα

18.09.2017 18:18
Όρθιος ο Πανιώνιος στα Γιάννενα - Media

 

Μπορεί ο ΠΑΣ να είχε ευκαιρίες, αλλά ο Πανιώνιος των τριών αναγκαστικών αλλαγών είχε καρδιά στους Ζωσιμάδες και πήρε τον βαθμό (1-1), με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες. Αποβλήθηκε ο Μασούντ (87′)

Χωρίς εκπλήξεις παρέταξαν τις ομάδες τους οι Γιάννης Πετράκης και Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με το γνωστό σχηματισμό του 5-3-2 και από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν λόγο να αλλάξουν το 4-2-3-1.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, επίσης, δεν παρουσιάστηκαν κάποια απρόοπτα από τις επιλογών των δύο έμπειρων τεχνικών, αφού ο ΠΑΣ είχε αναγκαστικά αριστερό μπακ-χαφ τον Μπουκουβάλα, με τον Ναδάλες στον πάγκο να μην είναι 100% έτοιμος, ενώ ο Αστράς ήταν για δεύτερο συνεχόμενο ματς βασικός γκολκίπερ, λόγω της ανετοιμότητας του Κότνικ.

Με τον αέρα της έδρας ο ΠΑΣ θέλησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να επιβάλλει το δικό του παιχνίδι, χωρίς απαραίτητα να βγαίνει μαζικά στην επίθεση, αλλά κρατώντας την μπάλα και στέλνοντας προειδοποιητικές βολές προς την εστία του Αστρά, όπως το σουτ του Κοζορώνη στο 5’, θέλοντας έτσι να φανερώσει τις διαθέσεις του.

Η πρώτη πραγματικά σπουδαία στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 9’, όταν ο Γαρουφαλιάς έβγαλε τρομερή διαγώνια σαραντάρα μπαλιά στον Καρανίκα, τον οποίο είχε ξεχάσει ο Μασούρας, ο Αστράς έδειχνε να μπλοκάρει από το κακό κοντρόλ του παίκτη του ΠΑΣ, αλλά έχασε την μπάλα και ο μπακ-χαφ των γηπεδούχων από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα άουτ, αν και είχε μπροστά του κενή εστία.

Αυτή η ευκαιρία έδειξε να αφυπνίζει τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς στο 12’ έφτασαν στην πρώτη τους ολοκληρωμένη τελική με το σουτ του Λάμπρου να περνά άουτ, ενώ στο 16’ ο Λάμπρου πριν πλασάρει από τη μικρή περιοχή, υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, με την άμυνα των γηπεδούχων να τον καλύπτει ξεκάθαρα.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Πετράκη συνέχισε –φυσιολογικά- να ψάχνει πιο έντονα το γκολ, με τον Γιάκο να γίνεται μοιραίος σε δύο στιγμές. Αρχικά, στο 22’ βρήκε… αέρα κατόπιν παρέμβασης του Μπανανά και τρία λεπτά αργότερα σούταρε έπειτα από ασίστ του Κοζορώνη, ευρισκόμενος μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε καταλήγοντας κανονικά κόρνερ, με τον Κομίνη να δείχνει άουτ, χάνοντας τη φάση.

Με τον Πανιώνιο να μην λειτουργεί καλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα να πιέζει, ο Μιχάλης Γρηγορίου, είδε τα προβλήματά του να αυξάνονται, αφού στο 43’ αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Σιώπη, που αποχώρησε με διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε και πάλι με τον ΠΑΣ σε φάση επίθεσης, αλλά ο Αστράς μπλόκαρε με ευκολία την κεφαλιά του Μιχαήλ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης – Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας – Λίλα, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς – Γιάκος, Χαλκιαδάκης

Πάγκος: Γιαννίκογλου, Ναδάλες, Ιγκόρ, Σκόνδρας, Μανθάτης, Σολτάνι, Αποστολόπουλος

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς – Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί – Σιώπης, Κόρμπος – Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας – Ντουρμισάι.

Πάγκος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Ταποκό, Σαββίδης, Παπαγεωργίου, Κάργας, Σπιριντόνοβιτς.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:52