search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Αγέραστη η Γιάννα Νταρίλη! (Photos)

11.11.2017 10:39
Παντρεύτηκε στα κρυφά η Γιάννα Νταρίλη τον CEO της Nanobionic   - Media

 

Η Γιάννα Νταρίλη ήταν ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα αλλά και… κορμιά της δεκαετίας του ’90. Ήταν ξανθιά, εντυπωσιακή και sexy. Γυμνάστρια στο επάγγελμα, έγινε γνωστή μέσα από τον «Πρωινό καφέ».

Σήμερα η ζωή της είναι στην Αμερική και είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες επιχειρηματίες και τηλεοπτικές παραγωγούς στη Νέα Υόρκη, με δικό της κανάλι!

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, απασχόλησε κυρίως τα μέσα με τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα. Ομως, νύφη ντύθηκε τελικά στο πλευρό του Βαγγέλη Παπαδάκου… Το ζευγάρι παντρεύτηκε αρχικά με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια με θρησκευτικό, στον Αγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2001. Ο γάμος τους έληξε σχεδόν έναν χρόνο μετά.

Το 2005 επέστρεψε στη γενέτειρά της, ύστερα από 11 χρόνια στην Ελλάδα. Οταν επέστρεψε μόνιμα εκεί άκουσε ότι πουλιόταν ένα ομογενειακό κανάλι. Το συζήτησε με κάποιους φίλους και αποφάσισαν να το αγοράσουν. Και εγένετο το New Greek TV. Από τον Αύγουστο του 2012 είναι η επικεφαλής του ιδιωτικού επενδυτικού ομίλου του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού για την Time Warner Cable, ενώ παρουσιάζει δική της εκπομπή με τίτλο «Καλημέρα USA». Επίσης, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Ελληνίδων Επαγγελματιών Νέας Υόρκης (HPWA of New York). Συνοψίζοντας, σήμερα η όμορφη Γιάννα είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, παρουσιάστρια και σύμβουλος μάρκετινγκ και επιχειρησιακού σχεδιασμού στα ΜΜΕ.

Ομως, στη ζωή της Νταρίλη δεν ήταν όλα ρόδινα… Το 2011 ένα ταξί στο Μανχάταν έπεσε πάνω της. «Ηταν πολύ άσχημο, ταλαιπωρήθηκα πολύ και άλλαξα, γιατί κατάλαβα ότι τη μια μέρα είσαι και την άλλη όχι. Μου έφυγαν εννέα δίσκοι, έκανα δύο εγχειρήσεις… Νιώθω τυχερή που δεν έμεινα παράλυτη. Οταν δεν μπορείς να κουνηθείς ξαφνικά, σκέφτεσαι πώς θα είναι η ζωή σου» έχει περιγράψει σε παλαιότερη συνέντευξή της για την άτυχη εκείνη στιγμή.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45