search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:44
MENU CLOSE

Θρίλερ διαρκείας: Απορρίφθηκε η εγγύηση του 19χρονου μοντέλου και παραμένει στη φυλακή

30.11.2017 09:18
Αγωνία στο Χονγκ Κονγκ: Αίτημα της 19χρονης να δικαστεί στην Ελλάδα - Media

Η νεαρή σπουδάστρια στο ΙΕΚ Καλαμάτας που είχε στην κατοχή της 2,5 κιλά κοκαΐνης βρέθηκε χθες ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ, όπου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ακρόαση μπροστά σε δικαστικό λειτουργό. Μέσω του δικηγόρου που αυτεπαγγέλτως της έχει οριστεί προσωρινά, η κοπέλα ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

“Ο συνήγορος ζήτησε να καταβληθεί το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων Χονγκ Κόνγκ, ποσό που ισοδυναμεί σε περίπου 11.000 ευρώ, όμως το αίτημα δεν έγινε δεκτό”, λέει ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο news247.gr.  Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου έγινε με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη είναι αλλοδαπή, ενώ οι πράξεις που της έχουν αποδοθεί είναι βαρύτατες.

Πλέον η κοπέλα αναμένει την τρίτη κατά σειρά ακρόασή της, η οποία έχει οριστεί για τις 7 Δεκεμβρίου, ενώ έχει δηλώσει την αθωότητά της στη δικαιοσύνη του Χονγκ Κονγκ. Όπως είναι ήδη γνωστό, η 19χρονη έχει ήδη αναφέρει στον Γενικό Πρόξενο ότι είναι αθώα, ενώ ισχυρίστηκε: “δεν ήξερα για την ποσότητα των ναρκωτικών που μετέφερα”.

Φαίνεται πάντως, πως ο αγώνας του μοντέλου θα είναι μακρύς. Σύμφωνα με το Σάκη Κεχαγιόγλου, το Φεβρουάριο αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα του Χημείου για να εξακριβωθεί τί σκόνη βρέθηκε μέσα στα πράγματα του 19χρονου μοντέλου, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν περισσότερο από οκτώ μήνες, προκειμένου να προσδιοριστεί η ακροαματική διαδικασία, η οποία θα κρίνει  αν τελικά η κατηγορούμενη είναι ένοχη ή αθώα.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται ακόμα οι προσπάθειες στην Μυτιλήνη να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα έτσι ώστε οι γονείς της 19χρονης να μπορέσουν να κάνουν αυτό το αεροπορικό ταξίδι για να την επισκεφθούν και να δουν από κοντά την κατάσταση στην οποίοι εκείνη βρίσκεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:44