search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:15
MENU CLOSE

Γκολεμά για Μενεγάκη: «Τη νικάει το φάντασμα του Mega – Εγώ θα αυτοκτονούσα τηλεοπτικά» (Video)

11.12.2017 08:52
Γκολεμά για Μενεγάκη: «Τη νικάει το φάντασμα του Mega - Εγώ θα αυτοκτονούσα τηλεοπτικά» (Video) - Media

 

Με σκληρά λόγια μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά για την Ελένη Μενεγάκη και τη φετινή πορεία της εκπομπής της στον Alpha. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, η γνωστή τηλεκριτικός επισήμανε ότι η πορεία της παρουσιάστριας σημειώνει σημαντική πτώση και θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός να χάνει σε τηλεθέαση από ένα τηλεοπτικό προϊόν που προβάλλεται σε επανάληψη από το «πεθαμένο» Mega. Ωστόσο, η Ντέπυ γκολεμά τόνισε ότι η εύρεση της διαδόζου της δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση μια εύκολη υπόθεση…

«Η Ελένη δυστυχώς δεν έχει βρει αυτό που χρειάζεται η εκπομπή της. Το τραγικό στην περίπτωση της, δεν είναι ότι την έχουν ξεπεράσει οι ζωντανές εκπομπές που έχει απέναντι της, αλλά η ”Μαρία η Άσχημη”. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνει από ένα πεθαμένο Mega. Μόνο η βασίλισσα της Αγγλίας είναι σταθερή στον θρόνο της, οι υπόλοιποι θρόνοι είναι για να αλλάζουν. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, δεν υπάρχει και κανείς για να τη διαδεχτεί, αν και είναι αλήθεια ότι η Ελένη έχει πτώση στην καριέρα της. Προσωπικά δεν θα την αφορίσω, αν και πιστεύω ότι είναι επείγον να φέρει τούμπα το καράβι της για να σωθεί» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33