search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03
MENU CLOSE

Το παράπονο άνεργης μητέρας στον Αλέξη Τσίπρα (Videos)

13.12.2017 16:58
Το παράπονο άνεργης μητέρας στον Αλέξη Τσίπρα (Videos) - Media

Τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) της περιοχής.

Ο Α. Τσίπρας κατά την άφιξη στην ΤΟΜΥ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονάδας. Εκεί συνάντησε μία άνεργη μητέρα τριών παιδιών η οποία εργαζόταν ως συμβασιούχος φύλακας στο δημαρχείου Ευόσμου. Είχαν μία σύντομη συνομιλία κατά την οποία η μητέρα έθεσε στον πρωθυπουργό τα προβλήματα της και τη δυσκολία της να βρει δουλειά, ζητώντας του να κάνει κάτι.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Γερακίνα Μπισπινά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Μπόλαρης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, διοικητές νοσοκομείων της πόλης και στελέχη του κόμματος.

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03