Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 30 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Εορταστικό
Υλικά
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα δαμάσκηνα στο κρασί για 3-4 ώρες. Καθαρίζουμε τα ψαρονέφρι από τις πέτσες και τα νεύρα. Με λεπτό μακρύ μαχαίρι διαπερνάμε τα ψαρονέφρια ( ζητήστε να το κάνει ο χασάπης σα) και τα γεμίζουμε με δαμάσκηνα. Περίπου πέντε δαμάσκηνα για κάθε ψαρονέφρι. Αλατοπιπερώνουμε τα κρέας , λιώνουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω.
Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Κόβουμε τα ψαρονέφρι σε φέτες και τα απλώνουμε σε πιατέλα. Δένουμε τη σάλτσα με κορν φλάουρ και περιχύνουμε το κρέας. Σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή: tasty-day.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.