15/11/2018 17:48:11

Εφημερίδα 120 ετών με νέα εμφάνιση

Εφημερίδα 120 ετών με νέα εμφάνιση - Media

 

Ανανεωμένη η εφημερίδα “Θεσσαλία” της Μαγνησίας, το τελευταίο δίμηνο. Αιτία ο επανασχεδιασμός όλων των φύλλων (καθημερινό, Σαββατιάτικο και Κυριακάτικο). Η εφημερίδα που φέτος συμπληρώνει τα 120 κυκλοφορίας αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της με στόχο να είναι μια πιο φιλική στην ανάγνωση. Η βασική της αλλαγή ειναι στο λογότυπό της που αν και δεν άλλαξε, κρατήθηκε η αρχαιοελληνική τυπογραφία, και τοποθετήθηκε σε ενα ραφ φόντο.

Η πρώτη σελίδα που στην βάση έχει καθημερινά διαφημιστικές καταχωρίσεις εκμεταλεύεται τα 2/3 για δημοσιογραφική ύλη. Στο εσωτερικό το κασέ ειναι πειθαρχημένο και σε κλασσικά επίπεδα. Η εφημερίδα κυκλοφορεί και με ένθετα στο κυριακάτικο φύλλο (Θ ΚΟΙΝΩΝΙΑ). Ο εκδότης Βασίλης Δανός που διατηρεί και την τυπογραφική μονάδα στον Βόλο ετοιμάζεται για ακόμη περισσότερα θεματικά ένθετα, ενώ υπό σκέψη είναι το κυριακάτικο περιοδικό ΣΕΛΙΔΕΣ που κυκλοφορούσε τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα στο 2018 η εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ θα γιορτάσει τα 120 χρόνια της με μια πολύ μεγάλη εκδήλωση-έκπληξη που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο.

Πηγή: typologies

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.