06/04/2020 12:50:22

Ζαχαράτος: Η Μαρινέλλα φοράει «παντελόνια» που δεν έχω δει σε άντρες

Ζαχαράτος: Η Μαρινέλλα φοράει «παντελόνια» που δεν έχω δει σε άντρες  - Media

 

Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για τη Μαρινέλλα στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν». 

Πολύς κόσμος σ’ έχει συνδέσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενδεχομένως λόγω των μιμήσεων σου.

Το καμαρίνι τη Αλίκης είναι σχεδόν επάνω στη σκηνή του «Παλλάς», με την αλλαγή που έγινε στα δύο θέατρα «Παλλάς» και «Αλίκη», οπότε πώς να μην αισθάνομαι ότι από κάποια γωνία μας «παρακολουθεί» η Αλίκη; Η Αλίκη είναι η μεγάλη μου λατρεία, η μεγάλη μου αγάπη, ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ήθελε να με βγάλει στο θέατρο, να παίξω αυτό το ρόλο, πίστευε σ' εμένα, γι’ αυτό και της αφιέρωσα την παράσταση. Είχα την ευλογία και την αγάπη της. Δεν μπορεί να μην είναι «εκεί» η Αλίκη. Την αισθανόμουν πάρα πολύ και όταν ήμουν στο θέατρο «Αλίκη», αλλά και τώρα έχω τη φωτογραφία της στο καμαρίνι μου και πάντα την κοιτάζω για να παίρνω δύναμη πριν βγω στη σκηνή.

 «Επηρεάζεσαι» ακόμα από την Αλίκη;

Επηρεάζομαι πάντα γιατί είναι ένα τεράστιο σχολείο, όχι μόνο επάνω στη σκηνή, αλλά και από τον τρόπο που διαχειρίστηκε την καριέρα της, τα ΜΜΕ.

Τι πιστεύεις ότι θα σου έλεγε βλέποντας σε τώρα;

θα μου έκλεινε το μάτι με τσαχπινιά και θα - μου έλεγε: «Εγώ σ' τα είχα πει νωρίτερα, τα βλέπεις;». θα μου έκανε μια σφιχτή αγκαλιά από αυτές τις δικές μας.

Έχεις αγαπήσει άλλη τόσο πολύ;

Βεβαίως, έχω αγαπήσει, για διαφορετικούς  λόγους

Ήταν το γυναικείο πρότυπο;

Η Αλίκη ήταν τόσο αντράκι,   που   ήταν πολύ...       ανδρικό πρότυπο.

Ποιο είναι το ανδρικό πρότυπο που έχεις αγαπήσει;

Το ανδρικό πρότυπο η... Μαρινέλλα, έχει αρσενική, δυνατή ενέργεια. Τέτοια... παντελόνια ανδρικά δεν έχω δει σε άντρες.

Πηγή: Λοιπόν                                                        

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.